Hyvinvointiklinikka

Hyvinvointiklinikka Aratar

LÖYDÄ VOIMA JA ENERGIA, JOKA PIILEE SISÄLLÄSI

Chakradance™ on kevyesti meditatiivinen tanssiharjoitus, jossa yhdistyy

ikiaikainen viisaus ja moderni musiikki.

Katsomme sisään mielikuvituksen maailmaan, intuitioomme, tunteisiimme ja aisteihimme

– kuin astuisi unimaailmaan.


Chakradance™ toistaiseksi tauolla kunnes uusi sopiva tila tansseille löytyy!


"Aivan mieletön tanssi. Suosittelen <3"

"Valloittava mielikuvamatka ihanan musiikin avulla"

"Mira on luonut turvallisen tilan, missä voi löytää omaa autenttista liikettä eri energioissa, sekä koko syklin käymällä oppia itsestään lisää"Täyttääkö mielesi deadlinet, tehtävälistat, meteli lähiliikenteessä? Tunnetko, että tanssit niin nopeasti kuin pystyt, ainoastaan jotta voit illalla romahtaa uupumuksesta? Saatat tuntea itsesi loppuunkuluneeksi ja kokea tyytymättömyyttä tietämättä siihen syytä?

Kutsumme sinut kokemaan harmonian joka kumpuaa syvältä sisältäsi!

Nouset omaan olemukseesi itse luomasi tanssin kautta; sillä Chakradancessa sinä muokkaat tanssia yhtä lailla kuin tanssi sinua. Toivomme, että löydät sen mitä tuhannet muutkin ovat löytäneet – energioiden vapautumisen ja luonnollisen helppouden tunteen monimutkaisessa maailmassa.

Tanssivat energia-pyörteemme

Chakradance™ on nykypäivän harjoitus, mutta sen juuret ulottuvat ikiaikaiseen viisauteen. Sana “chakra” tulee sanskrtiitista ja tarkoittaa “pyörää, pyörrettä”.

Chakrat ovat energiakeskuksia jotka pyörivät ja aukeavat kuin kukan terälehdet ja toimivat kuin portit.Kuten radio-aallot, chakrojen läpi virtaava eneria on silmälle näkymätöntä.

Meillä on seitsemän päächakraa, jotka kulkevat vertikaalisessa linjassa selkärangan tyvestä päälaelle. Jokainen chakra on vastuussa tietyistä kehonosista ja sisäelimistä, sekä umpirauhasten toiminnasta ja hormoneista.

Chakradance™ on parantava tanssiharjoitus, jossa tarkoituksena on tasapainottaa chakrojen energioita.

Seitsemän sisäistä maailmaamme

Chakradance™ on kuin tanssisimme seitsemässä eri maailmassa, jossa jokaisella on oma tarinansa ja niissä heijastuu koko elämänkokemuksemme– juurichakrassa aistit ja selvityminen, sakraalichakrassa seksuaalisuus, Solar Plexuksessa voimankäyttö, sydämessä rakkaus, kurkussa kommunikaatio, kolmannessa silmässä intuitio ja kruunussa hengellisyys.


Voimme yhdistyä uudelleen niiden osien kanssa, jotka olemme unohtaneet tai kenties haudanneet. Voimme kuunnella mitä viestejä sielumme haluaa meille kertoa, saavuttaa vapauden tunteen ja tanssia itsemme juuri sellaiseksi kuin olemme ja jollaisia voisimme olla.

Tanssin parantava voima

Tanssia on aina kautta aikojen käytetty juhlimiseen, rituaaleihin ja hengellisissä tilaisuuksissa. Alkuperäiskansat tanssivat vuodenaikojen vaihtumiselle, kuunkierron vaiheille, eri elämänvaiheille sekä kommunikoidakseen henkien ja jumalten kanssa.

Jokainen tanssi on meille itsellemme ainutlaatuinen, mutta voimme hakea inspiraatiota muinaisilta tanssin juurilta – juureen Afrikan heimotansseista, sakraaliin Lähi-idän sensuelleista tansseista ja solar plexukseen Brasilian maskuliinisista soturitansseista jne.

Tanssiessamme muinaisen ckakrasysteemin läpi, se herättää kehomme, avartaa mielemme ja kutsuu sieluamme.


Musiikin parantava voima

Ajatus musiikin käytöstä työkaluna terveydenhoidossa on vähintään yhtä vanha kuin Platon ja Aristoteleen tekstit. Ennenkuin psykoterapia oli keksitty, musiikki toimitti lääkärin ja terapeutin virkaa.

Vuosituhansien ajan, ympäri maailmaa, musiikkia on käytetty tuomaan tasapainoa ja parantumista. Tiibettiläiset munkit käyttävät äänimaljoja ja kelloja, Amerikan ja Australian alkuperäiskansat, sekä pohjoismaiset shamaanit käyttivät rumpuja. 

Musiikkia on käytetty fyysisen terveydentilan kohentamiseen, tunteiden purkamiseen, eri tajunnantasojen saavuttamiseen, sekä sielun parantamiseen.

Chakradancessa ikivanha tietous chakrojen värähtelystä eri taajuuksilla on valjastettu modernin teknologian avulla ja näin musiikki on tehty värähtelemään juuri kunkin chakran taajuudella.


Chakradancen juuret

Tri Carl Jung oli yksi ensimmäisistä länsimaalaisista, joka sai chakroista inspiraatiota. Hän koki, että chakrasysteemi voisi auttaa integroimaan elämän vastakkaisuudet sisällämme. Hän käytti myös kirjoittamista, piirtämistä ja tanssia apuna tuodakseen esiin asioita alitajunnasta.

Chakradancessa käytämmekin luovia mielikuvia liittyen kuhunkin chakraan, sekä mandala-taidetta.

Chakradancen™on kehittänyt australialais-syntyinen Natalie Southgate, joka on aina ollut kiinnostunut chakroista ja parantamisesta, ja opiskellut jungilaista psykologiaa ja tanssiterapiaa.

Ensimmäiset Chakradance™ workshopit pidettiin Lontoossa 1998 ja nykyään Chakradance-tunteja pidetään 40ssä eri maassa. Chakradance™ sopii kaikenikäisille, sekä miehille, että naisille. Sinulla ei tarvitse olla ennakkotietämystä chakroista. Chakradancessa ei käytetä tiettyjä askeleita, vaan kaikki liikkuminen tapahtuu kevyesti suljetuin silmin intuitiivisesti oman kehon ja tuntemusten mukaan, joten tanssitaitoakaan ei tarvita.
Tule tutkimusmatkalle, pitämään hauskaa, päästämään irti ja löytämään syvempi merkitys.

Tule ja katso jokaiseen chakraan, osaan itseäsi, ja koe jotakin, joka ainutlaatuista

ainoastaan sinussa!

Tervetuloa Chakradanceen!


https://www.youtube.com/watch?v=5_GsH5R-Hc4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3RYo_bMC-sZ-5TSErETtoqt4Py5U4UivajXiFVO_iLgfdmSrJjYAousEc


https://www.youtube.com/watch?v=vzrv-3ogdegAwakening on 9 viikon tanssiprosessi.

Ensimmäisellä kerralla (intro) tanssimme kaikki seitsemän chakraa ja sen jälkeen viikoittain jokaisen chakran erikseen. Viimeinen kerta on integrtaatio-tanssi jolloin käymme jälleen läpi kaikki seitsemän, mutta eri tavalla kuin ensimmäisellä kerralla. Kukin tanssi mandala-töineen kestää noin 90min ja viimeiseen tanssiin otamme mukaan tekemämme mandalat.


Suurimman hyödyn saat, kun käyt kaikki yhdeksän tanssia, sillä silloin jokainen chakra vahvistuu ja tukee toinen toistaan.

Koko sykliin ei kuitenkaan ole pakko sitoutua, vaan voit tulla käymään vain yksittäisissä tansseissa.

Sekä perjantaina, että lauantaina on viikoittain aina sama tanssi. Tule miten aikatauluihisi parhaiten sopii, tai vaikka molempiin!


Yksittäisten tanssien hinta on 15€ maksettuna käteisellä tanssin yhteydessä.

Jos ostat koko yhdeksän tanssin paketin, hinta on 120€Celebrating

Celebrating on kolmen tunnin upea workshop, jossa mahtava musiikki johdattaa sinut syvälle jokaiseen seitsemään chakraasi. Tässä tanssissa todellakin tunnet tanssivasi seitsemässä eri maailmassa, josta jokainen on täysin ainutlaatuinen uusi seikkailu.

Celebratingissä annamme jokaiselle chakralle aikaa myös meditaation muodossa.

Celebrating workshopin hinta on 30€7 Keys to Freedom on tanssi, jossa pääset todella kokemaan mitä Chakradance on!

Tässä tanssissa käymme läpi kaikki seitsemän chakraa. 7 Keys to Freedom on noin tunnin mittainen tanssi, joka on luotu tasteriksi Awakening-prosessille.Pientä makua Chakradancesta saa myös aina täydenkuun aikaan, kun pidämme Chakradancen Full Moon Dancing Prayer tilaisuuden yhdistettynä rumpu-meditaatioon. Tämä on lyhyt, noin vartin mittainen tanssi ja meditaatioineen noin 45min tilaisuus.http://www.chakradance.com